Bath Hub je jedini arhitektonski biro u regionu specijalizovan za izradu izvođačkih projekata kupatila. Posluje više od 10 godina i iza sebe ima preko 250 realizovanih projekata.

Poslednje objave

  Sorry, no posts matched your criteria.


  Pratite nas:
  Back to top
  Image Alt

  O nama

  O nama

  Bathhub je jedini arhitektonski biro u regionu specijalizovan za izradu izvođačkih projekata kupatila. Posluje više od 10 godina i iza sebe ima preko 250 realizovanih projekata.

  Osnovan je kao odgovor na potrebu za dizajnom i projektovanjem kupatila bilo da se radi o rekonstrukciji i adaptaciji postojećeg ili projektovanju novog kupatila.

  Kroz praksu smo uvideli da je projektovanje kupatila, posebno u sferi renoviranja, oblast u arhitekturi kojoj se, usled nedostatka kapaciteta, ne posvećuje dovoljno vremena i pažnje. Zbog toga se klijenti često suočavaju sa problemima kao što su novo kupatilo koje nije funkcionalno, koje ne izgleda onako kako su zamislili, čija je realizacija probila rok, kao i očekivani i dogovoreni budžet.

  Godine iskustva

  2012 – 2023

  Lokacija

  Beograd

  Projekti

  250+

  Status

  Completed

  Zašto vam je potreban izvođački projekat kupatila?

    Izvođački projekat kupatila omogućava uštedu novca i vremena i znatno olakšava sam proces izvođenja.

    Klijent unapred tačno zna kako će njegovo kupatilo izgledati u realnosti.

    Unapred se zna i finalna cena izvođenja radova jer na osnovu našeg projekta svaki izvođač može da da preciznu ponudu, što znači da su dodatni i nepredviđeni troškovi isključeni u startu.

    Kompletan projekat značajno skraćuje vreme izvođenja radova.

  Naš tim

  Bathhub okuplja iskusan tim vrhunskih stručnjaka koji se kontinuirano usavršava i prati svetske trendove.

  Garantujemo najviši kvalitet usluge, visoke standarde i etiku poslovanja, personalizovan i posvećen odnos, efikasnost, kao i spremnost da uložimo maksimalne napore kako bismo odgovorili na želje i potrebe naših klijenata.